Vellykket oppsving på Pøbben

Det var stinn brakke da Oppsving arrangerte temamøte om reiseliv sist torsdag 

Sigbjørn Hofsmo var først ute med sin presentasjon av Treskofestivalen i Hovsherad. Fra sin spede begynnelse har Treskofestivalen utviklet seg til å bli en av de store festivalene i regionen, dyktig ledet av de profesjonelle arrangørene i Hovsherad. Her blir Hovsherad og Lund profilert og får turistreklame så det holder! 

Den utflyttede lunddølen Frode Johannessen, nå daglig leder i Smaabyen Flekkefjord, holdt et spennende foredrag om reiselivssatsingen i nabokommunen. Her har vi i Lund utvilsomt mye å lære! Frode fortalte bl.a. om en målrettet og fokusert arbeid med “4 fyrtårn” i kommunen, hvor de fikk støttemidler både fra fylkeskommunen og Innovasjon Norge. Et sentralt verktøy i Frodes verktøykasse var Innovasjon Norges “Håndbok i reisemålsutvikling”.  

Bodil Heskestad avsluttet foredragsbolken med informasjon om planlagte aktiviteter i sentrum av Moi denne sommeren. Bodil fortalte at på til sammen 6 lørdager fra april til september vil det være ulike aktiviteter i Stasjonsveien, alt fra leker for barn til historievandring. Butikkene skal minst holde åpent fra 10 til 14 disse dagene, med gode tilbud. Det skal skje noe i Stasjonsveien! 

Pøbben viste seg som et fint lokale for slike arrangementer, med en passelig “fortettet” atmosfære. Besøket ga mersmak!