AMS AS om digitalisering og automatisering – stemningsrapport!

Torsdag 11. oktober var det klart for nytt Oppsving på Pøbben

Magne Sira fra AMS på Haukland hadde kveldens innlegg. Mange i bygda vet at “AMS driver med data”, men hvor mange vet at deres løsninger styrer produksjonen til verdenskjente merkenavn som Ekornes – i tillegg til våre store lokale lokomotiver? Magne fortalte om hvordan AMS’ systemer styrer plukkroboter og scanner etiketter og chips på samlebånd og lagere hos store kunder i inn- og utland.

De engasjerte frammøtte satte hadde en god diskusjon om hvordan digitalisering og automatisering skaper nye muligheter i industrisamfunn som Lund. Nærhet til ny E39, god tilgang på kompetanse og lange tradisjoner med produksjon i stor og liten skala er viktige fortrinn også i framtida.!