Lund Næringsutvikling – pådriver og rådgiver for lokal utvikling.

Lund Næringsutvikling tilbyr rådgivning og rettledning i ulike former til deg som driver eller ønsker å starte egen virksomhet.

Vi er også sterkt engasjert i næringsrettet samfunnsutvikling på alle plan, og skal være en pådriver for vekst og utvikling i lokalsamfunnet.

Hvordan vi kan hjelpe akkurat deg, finner vi ut over en kopp kaffe.

Dette er noe av det vi jobber med:

  • Etablererveiledning: Går du med planer om å starte egen virksomhet? Vi kan hjelpe til med å videreutvikle din forretningsidé og sette opp en forretningsplan for din virksomhet.
  • Prosjektledelse: For å realisere muligheter kan Lund Næringsutvikling etablere og lede prosjektteamet og skaffe nødvendige midler.
  • Nettverk og næringsmiljø:  Gjennom vår medlemsmasse  og øvrig nettverk kan vi skaffe og åpne dører mot interessante kontakter. Lund Næringsutvikling støtter også aktivt nettverket «Oppsving», som er møteplassen for inspirasjon, kompetanse og sosial nettverksbygging i Lund.
  • Finansiering: Vi hjelper til med å navigere i jungelen av tilskudds- og finansieringsordninger, og trykker på knapper for å utløse støtte til din virksomhet.